Werkplaats

In onze werkplaats kunt u terecht voor alle voorkomende werkzaamheden aan uw personenauto, bedrijfsauto of camper.

Of het nou gaat om een APK keuring, airco onderhoud, nieuwe banden, opslag van winter en zomerbanden, schadeherstel, kleine of grote beurt of zelfs een complete motor revisie, dan bent u bij ons aan het juiste adres. We hebben de beschikking over moderne apparatuur en gereedschap om alle merken auto’s in topconditie te houden.

We zijn sinds 2021 werkzaam als Bosch workshop partner. Dat wil zeggen dat we zoveel mogelijk Bosch onderdelen monteren, gebruik maken van de moderne Bosch uitleesapparatuur en regelmatig cursussen volgen.

Door de snelle ontwikkeling en het steeds complexer worden van de techniek in de moderne auto’s hebben wij verschillende soorten uitleesapparatuur. Hierdoor kunnen we alle reparaties en storingen snel en efficiënt oplossen.

Ook de hybride en elektrische auto’s zien wij tegenwoordig steeds vaker voorbij komen in onze werkplaats. Het onderhouden en repareren van deze auto’s vergt veel nieuwe kennis en apparatuur. Wij hebben de juiste certificaten en gereedschappen in huis om service en alle voorkomende werkzaamheden uit te mogen voeren.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? neem dan contact met ons op!