Geschiedenis

Autobedrijf Moorman is in 1991 opgericht door Theo Moorman. Zijn eerste pand was aan de Sonman 1 in Moergestel. Hij begon hier in een kleine werkplaats met 2 bruggen. Door dag en nacht te werken en altijd voor zijn klanten klaar te staan wist Theo een grote klantenkring op te bouwen. Daardoor werd de werkplaats al snel te klein en verhuisde hij in 1996 naar de Industrieweg 9 in Moergestel.

Hier was de werkplaats een stuk groter met ruimte voor 3 bruggen en een grote smeerput. In 2002 is Arjan Reijrink als leerling monteur begonnen en heeft hier zijn complete opleiding als 2e monteur, 1e monteur, technisch specialist en APK keurmeester gehaald. Door het snel groeien van de klantenkring en werkaanbod van zowel particulieren als bedrijven werd ook de locatie op de Industrieweg te klein. Theo kreeg in 2009 de mogelijkheid om bouwgrond te kopen op industrieterrein De Sonman in Moergestel.

In 2010 zijn ze begonnen met de bouw van een nieuw pand, en in mei 2011 is het bedrijf verhuisd naar de nieuwe locatie aan de Sonman 22. In 2018 is Arjan Reijrink mede eigenaar geworden van Autobedrijf Moorman. Samen met Theo runt hij het bedrijf. Ze hebben nu de beschikking over een ruime en moderne werkplaats met 5 bruggen. Door constant te blijven investeren in trainingen en apparatuur zijn ze klaar voor de toekomst!